Wie wij zijn?

AquaDelta; ”Waterpompen op zonne-energie, dat is wel zo natuurlijk!”

Aqua Delta is specialist in het ontwikkelen, en installeren van waterpompen op zonne-energie. In 2005 is Gert-Jan gestart met BOM Pompen B.V. met de filosofie om de waterinfrastructuur ten behoeve van natuurbehoud dusdanig te stroomlijnen, dat het zelfs voor de individu mogelijk wordt om zijn of haar steentje bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Later in 2015 Is Bom pompen gefuseerd met Aqua Delta B.V. Met het bundelen van de krachten is er een samenwerking ontstaan die resulteert in daadkracht op het gebied van ontwikkelen en uitvoering. Inmiddels is Aqua Delta uitgegroeid tot een gespecialiseerd team bestaande uit: Aart (eigenaar), Gert-Jan (engineer), Erik (technicus), Robert (technicus), Rik (technicus), Rina (financieel administratief), en Nathan (sales support).

DNA van Aqua Delta

Wij zijn derhalve door gegaan met ontwikkelen en engineren van verschillende pompen voor diversen toepassingen. Aqua Delta pompen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor het milieuvriendelijk verpompen van water in (natuur)gebieden. Met ons hechte, goed op elkaar ingespeeld team staan wij onze klanten bij. Wij streven er naar om kwalitatief de meeste hoogstaande service te verlenen.

Onder deze service staat hoofdzakelijk het delen van onze kennis. Met veel precisie gecombineerd met onze overtuigende passie delen wij onze kennis over duurzame waterinfrastructuur in extreem droge regio’s in Afrika. Ons wereldbeeld is uitgebreid door intensief samen te werken met diverse non-profit organisaties welke een actieve bijdrage leveren in afgelegen gebieden in voornamelijk het Afrikaanse continent. (link naar: Partners)

Wat leveren we, en aan wie leveren we?

De wereldbevolking groeit, wat soms te kostte gaat van onze natuur. Een ander feit is; ‘’zonder water is er geen leven’’. Voornamelijk daarom zetten wij ons iedere dag met veel plezier in voor natuurbehoud. Wij zetten graag samen met onze partners een extra stapje om de klant op de eerste plaats te zetten. Deze ambitie staat centraal bij alles wat we doen. Zo leveren wij doorgaans aan:  Natuurbeheer organisatie, agrarische natuurbeheer collectieven, aannemerijen, Staatsbosbeheer, waterschappen, en particulieren.

Wat is onze succesformule?

‘’Niet denken in beperkingen, maar in kansen!’’

En daar worden wij blij van! Het werken met gemotiveerde flexibele mensen is een speerpunt van ons. Zo werken we uitsluitend met zelfstandige ondernemers wat duidelijk merkbaar is tijdens onze flexibele inzet en toegankelijke persoonlijke benadering.

Welke problemen lossen wij op?

Precies weten waar u aan toe bent? Een samenwerking met ons is kort samengevat; ‘’wij doen wat we zeggen, en wij delen graag wat we doen.’’

Wij kunnen u ontzorgen in elke vorm van watermanagement. We staan bekend als degene die problemen oplost waar nog geen oplossingen voor zijn.

Zo is de hooilandpomp speciaal ontwikkeld als robuuste pomp voor kleinschalige plas-dras, tot 1 hectare, 9m3/hr. De éénvoud van het ontwerp en het gebruik van zonne-energie maakt dit tot een zorgeloze oplossing. Daarnaast is ons assortiment uitgebreid met de buispomp. De buispomp is ontworpen voor het realiseren van waterpeil wensen waar grotere capaciteit dan de hooilandpomp nodig is. Er zijn drie modellen met een maximum capaciteit tot 60m3/hr. De pompen zijn veelzijdig inzetbaar. Van rietteelt tot baggerdepots in de aannemerij.

Mijlpalen

Wij streven naar een duurzame toekomst op het gebied van watermanagement. Meer weten over onze duurzame werkwijze en toekomst perspectief op het gebied van milieu verantwoord ondernemen? Lees verder op: ‘’MVO’’.

Aqua Delta pompen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor het milieuvriendelijk verpompen van water in (natuur)gebieden.

Scroll naar boven