Solar Panel in frame

Solar panel in frame

Onze pompen worden geleverd met robuuste frames waarin wij onze panelen plaatsen. De frames zijn gemakkelijk te verplaatsen met een heftruck, of frontloader, en zelfs met de hand te tillen. (2 personen).

Het aantal panelen wat benodigd is hangt af van het door u gewenste resultaat qua: debiet, opvoerhoogte etc.

Afmetingen en gewicht

Lengte: 200cm

Breedte plat: 126cm

Breedte opstaand: 105cm

Hoogte plat: 30,5cm

Hoogte opstaand: 115cm

Stapelbaar: Hoogte = (24,5cm x aantal) + 6cm

Gewicht met opslagrek: 76 kg

Gewicht zonder opslagrek: 71 kg

Technische gegevens

Optimale hellingshoek +/- 40°

370 Watt piek panelen

Voltage: Max 36/40 Volt

Amperage: Max 10,7 Amp

Makkelijk verplaatsbaar

Inclusief vorklift gaten

Stapelbaar

Verkrijgbaar inclusief opslagrek

Opslagrek

Standaard zijn onze frames uitgevoerd zonder transportrek. Echter is het wel mogelijk om frames te verkrijgen met een zogeheten transportrek. Dit wordt vaak toegepast als de pomp in de loop van het jaar verplaatst wordt. of op meerdere locaties ingezet wordt.

Wielset

Stapelbaar én verrijdbaar door het toepassen van onze wielsets. De frames kunnen gemakkelijk tot wel acht hoog gestapeld worden en alsnog makkelijk te verplaatsen met de bijgeleverde wielsets. (enkel verharde ondergrond)

Anti-begroeiingsmat

Een anti-begroeiingsmat gaat begroeiing direct voor het paneel tegen. De begroeiing zou eventueel voor schaduwwerking kunnen zorgen voor het paneel waardoor de opbrengt aanzienlijk achteruit gaat. Tevens verminderd het de kans op beschadigingen van het frame tijdens het maaien. De mat bestaat uit 100% gerecycled rubber en heeft een gewicht van 5,5 kg.

(L x B x H)
200 x 74 x 0,5 cm

Schroefanker

Een robuuste schroefanker is benodigd wanneer de panelen in open vlakte worden geplaatst waar windhozen vrij spel hebben. Ook worden de schroefankers toegepast als anti-diefstal oplossing. Het paneel is door het verankeren niet direct op te pakken. Het schroefanker wordt aan het rek gemonteerd met een M12 bout (sleutel 19 metrisch) en is eenvoudig in-en uit de grond te draaien doormiddel van een lange hefboom door het oog van het schroefanker te steken.

(L x B x H)
60 x 8 x 8 cm

Wilt u een offerte aanvragen?

Scroll naar boven